O nama

Tvrtka je registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu 2011. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću i u privatnom je vlasništvu.

Osnovna djelatnost tvrtke su knjigovodstveni i računovodstveni poslovi. Pravovremen i kompetentan savjet uštedjet će vaše vrijeme i novac, a knjigovodstvo prilagođeno vašim potrebama konstantno će pratiti vaš poslovni napredak.

Vita knjigovodstvo d.o.o. zapošljava 7 radnika visoke i srednje stručne spreme ekonomskog smjera. Profesionalan pristup poslu i uspješan timski rad, obrazovanje i iskustvo garancije su kvalitete naših usluga.

Za sve informacije, upite, razjašnjenja s punim povjerenjem obratite nam se putem e-mail, telefona, faksa ili pismeno na adresu tvrtke.

O nama

block-1
Tvrtka je registrirana kod Trgovačkog suda u Zagrebu 2011.godine kao društvo s ograničenom odgovornošću i u privatnom je vlasništvu.
Osnovna djelatnost tvrtke su knjigovodstveni i računovodstveni poslovi te obračun plaće.
Pravovremen i kompetentan savjet uštedjet će vaše vrijeme i novac, a knjigovodstvo prilagođeno vašim potrebama konstantno će pratiti vaš poslovni napredak.

Dokumenti

block-1
Kompletno vođenje poslovnih knjiga: dnevnik i glavna knjiga, knjige ulaznih i izlaznih računa, knjiga blagajne, salda konta kupaca i dobavljača. Vodimo analitičke evidencije i druge pomoćne knjige, evidenciju dugotrajne imovine, osnovna sredstva s obračunom amortizacije, materijalno knjigovodstvo, robno knjigovodstvo, salda konti , knjige putnih naloga.